Steroïden

Heeft het zin?

Aan het begin van je avontuur in de fitnessruimte komen de resultaten snel. Het lichaam dat niet aan de grote inspanning gewend is, reageert perfect op de prikkels zoveel tijdens de spiermassa groei alsook tijdens de gewichtsvermindering. Dus, afhankelijk van het trainingsdoel, kun je genieten van de spiergroei of vestvermindering. Maar wat te doen op het moment wanneer het lichaam niet meer kan groeien en jij meer en meer wil?

man

Steroïden-de kortere weg


Velen denken dat steroïden de volgende stap in de bodybuilders wereld zijn. Sommige mensen denken dat ze alle werk van het bouwen van de spiermassa voor hun zullen doen. Echter " no pain, no gain", en het gebruik van anabole steroïden, dat wil zeggen degenen die spiergroei versnellen, brengt veel meer negatieve bijwerkingen dan positieve gevolgen.

Wellicht zal je denken dat veel van de top bodybuilders de injecties gebruiken, zitten er fantastisch uit en ze voelen zich helemaal goed waarom dus ook jij van zulke ondersteuning niet zou kunnen profiteren? Nou, de belangrijkste reden is het feit dat zij het professioneel doen, en soms balanceren ze op de rand van het verliezen van gezondheid, wat vaak vermeld wordt.

Bijwerkingen van steroïden:

- ernstige hormonale stoornis, wat tot de problemen met erectie en vruchtbaarheid leidt,

- een zware belasting voor de lever die wordt gedwongen om meer intensief te functioneren,

- de noodzaak om je maaltijden bij een steroïde cyclus aan te passen, omdat in sommige gevallen het noodzakelijk is om de hoeveelheid suiker in het bloed bij te houden, en stoppen met eten kan tot de dood leiden,

- huidreacties,

- het effect van gezwollen, opgeblazen en onnatuurlijke spieren,

- schade aan het bindweefsel veroorzaakt door zijn excessieve groei en dus zijn lage kwaliteit en frequente letsels,

- te snelle veroudering van botten – groeiremming bij mensen die nog zouden kunnen groeien,

- verhoogde bloeddruk, die tot nierschade en zelfs beroerte kan leiden,

- overgevoeligheid van nippels en de ontwikkeling van de tepels,

- agressie en overmatige seksuele opwinding,

- gewrichtspijn en hun beperkte mobiliteit.

Vergeet niet dat testosteron, anapolon en andere dopingmiddelen een grote invloed op je lichaam hebben, maar ondanks deze middelen niet als op een plaatje zal lijken. Meer kans dat je meer als een opgeblazen pop eruit zal zien...


Een gezond en effectief alternatief voor steroïden...

.. dat wil zeggen de middelen die de spiermassa groei op basis van natuurlijke ingrediënten te bouwen helpen. Als jouw training goed samen is gesteld, als je je dieet volhoud en de eiwitsupplementen en zelfs als creatine gebruikt -de pillen voor de spiermassa, zoals Mass Extreme, juist voor jou zijn.

Met een kleine tablet die 2 - 3 keer per dag ingenomen dienen te worden, kan je de nodige voor een snellere en effectieve regeneratie stoffen aan te vullen. Door je lichaam een volledige toegang tot hen te geven, het bouwen van nieuwe ketens sneller wordt, waardoor de kracht en uithoudingsvermogen met elke training groeit. Hoe werkt het eigenlijk? 100% legaal, natuurlijk en veilig zonder bijwerkingen. Verrast? Je lichaam wordt efficiënter, maar het heeft een materiaal nodig om het metabolisme goed te laten werken en om het zenuwstelsel geen risico van gebrek aan grondstoffen voor neurotransmitters te laten lopen en om een verdere training toe laten staan. Krijg je spierpomp met behulp van de middelen die schadelijk zijn en hun werking door klinische tests werd bevestigd.