Armostrax of Mass Extreme?

Probeer het uit!

Wanneer je traint wil je de tastbare resultaten bereiken, dat is volledig normaal. Echter is alleen de training en het goeie dieet niet alles wat je kunt doen. De overgrote meerderheid van de bodybuilders en meer gevorderde amateurs gebruiken de supplementen voor de spiergroei. Vandaag gaan wij twee zeer populaire supplementen voor de spiermassa vergelijken - de Armostrax en Mass Extreme.

man

Op de bodybuilders forums komen er meer en meer vragen over de Armostrax, het supplement dat is ontworpen om het niveau van testosteron in het bloed te verhogen. Dit is een voordeel voor iedereen die het spieranabolisme wil verhogen, aangezien zowel de testosteron en het groeihormoon zullen ermee helpen. Maar is het de beste mogelijke keuze?

Mass Extreme wordt aanbevolen door 93% van de mannen. Zie hoe de beste pillen voor de spiermassa groei werken.

Wat dat betreft zijn er veel twijfels. Armostrax is best controversieel vanwege zijn vrij hoge prijs en het gebrek aan de klinisch bevestigd effectiviteit, dat in het geval van de pillen voor spiergroei de basis voor de toepassing is. De fabrikant vermeld de exacte samenstelling van het product niet, en het enige wat wij weten is dat het op basis van natuurlijke extracten is gemaakt en veilig te gebruiken is. Het deel van de bodybuilders erkent de versnelling van de spiergroei, het verhogen van hun training vooruitgang bij de opbouw van zowel kracht en uithoudingsvermogen. Nadelig is het feit dat Armostrax geen middel met een veelzijdige werking is. Het doel is om de synthese van testosteron te ondersteunen, en dit kan niet bij iedereen voldoende zijn. De anabolische hormonen zijn echter slechts het begin van het maken van de nieuwe spiervezels. Hier kunnen we zeker voor een supplement met klinische bewezen werkzaamheid kiezen, dat complex de spiermassa groei zal ondersteunen.

Mass Extreme is momenteel het nummer één van de natuurlijke, veilige en effectieve voedingssupplementen voor de spiermassa groei en het lichaamsvet verminderen,dat door de bodybuilders wordt gebruikt. De formule van de klinisch bewezen effectiviteit is in de Verenigde Staten ontwikkeld. In zijn samenstelling vinden wij: het al jaren bekend en de in de natuurlijke geneeskunde gebruikt fenegriek, het Tribulus Terrestris, B-vitamines, het magnesium, het zink, het phosphatidic zuur, de maca wortel, het D-asparaginezuur, de 4-amino-butaan en de 5-Deoxy-adenosylcobalamine.

Jarenlange testen voor de verschillende verhoudingen van deze stoffen, hebben in de formule geresulteerd, die het lichaam van de atleet op vele niveaus ondersteunt. Al na het aantal weken gebruikt van de Mass Extreme wordt het uithoudingsvermogen beter en de spiergroei zichtbaar. Hoe werkt het? De nieuwe Pro Growth Active en Massive Testo Activator formules bieden de ondersteuning op het cellulair niveau. De stoffen bereiken de spiervezels beter en sneller, waardoor de spierpomp na de training groter wordt. De goed gevoede spieren en het ondersteunde zenuwstelsel betekenen de effectiever workout. Bovendien heeft de Mass Extreme een positieve invloed op de fysieke prestaties, verhoogt de energie, kracht en enthousiasme.

Mass Extreme helpt bij de opbouw van de vetvrije spiermassa, die ook "gezonde" wordt genoemd. De vezels worden systematisch en regelmatig toegevoegd, waardoor je sterker wordt, zonder het risico van letsel. In het geval van doping hebben wij te maken met een soort van "opblazen", en de vooruitgang in het gewichtheffen eindigt vaak met blessures. De keuze is dus makkelijk.

Nu een speciale aanbieding. Bestel Maas Extreme tegen de aantrekkelijke prijs. Klik hier